Velkommen til Kristensen Vaulting Supply

Hos Kristensen Vaulting Supply oplever du høj kvalitet, kyndig og kompetent vejledning og individuel tilpasning af hvert enkelt produkt. Du er altid sikret udstyr og vejledning, der er tilpasset dine og din hests behov. 

Vi vægter god vejledning højt. Det er vigtigt for os, at du bliver glad og tilfreds med dit køb, og at din hest drager fordel af vores udstyr - udstyr, der netop er udviklet for at sætte hestens velbefindende i højsædet. Vi har mange års erfaring indenfor vejledning og tilpasning til den enkelte hest, og overvejer du eksempelvis at investere i en voltigegjord kan du sende os billeder af din hest - så hjælper vi dig med at få gjorden perfekt tilpasset til lige netop din hests form og bygning.

Se, hvordan du får fat i os, under "Kontakt os" i menulinjen. Husk også at følge os på Facebook på siden "Kristensen Vaulting Supply", hvor du løbende kan følge med i vores nyheder. 

 

voltigeudstyr heste voltigering vaulting equipment lasse kristensen voltigeudstyr heste voltigering vaulting equipment lasse kristensen voltigeudstyr heste voltigering vaulting equipment lasse kristensen