Indspændinger

Kristensen Vaulting Supply fører to kategorier af indspændinger. Forskellen på de to kategorier er selve spændet, der justerer længden på indspændingen under brug. Den originale indspænding har et såkaldt "bæltespænde". Den nyeste model har "Quick-fix"-systemet, der gør det let og hurtigt at justere, ved blot at trække ud i en knap, forkorte eller forlænge indspændingen og trykke knappen ind igen. 

Udover de to kategorier af justeringssystemer, kan man vælge om man ønsker gummiringe på sine indspændinger. Gummiringene bruges oftest til heste, der er sensible i munden, da gummiringen giver lidt efter. Gummiringen gives ikke til heste, der ligger hårdt på bidet. 

 

Se handelsbetingelser under "Kontakt os". 

Quick-fix indspænding uden gummiringe

Pris: 134,- € / 999,- DKK 

Varenummer 25204

Størrelse: One-size

 

Quick-fix indspænding med gummiringe

Pris: 172,- € /1.285,- DKK

Varenummer: 25205

Størrelse: One-size

 

Indspænding med "bæltespænde" uden gummiringe

Pris: 99,- € / 740,- DKK

Varenummer: 25201

Størrelse: Pony eller hest 

 

 

Inspænding med "bæltespænde" og med gummiringe

Pris: 151,50,- € / 1.130,- DKK

Varenummer: 2520

Størrelse: Pony eller hest 

Chamboner

Hjælpertøjle (også kendt som chambon)

Pris: 60,- € / 450,- DKK 

Varenummer: 6001

Størrelse: One-size

Hjælpertøjlerne (af nogle også kender som en "gammeldags chambon") bruges til opvarmning af hesten. Hjælpetøjlerne består af læderspænder i hver ende til justering af længden og med snor i midterstykket, hvilket giver god bevægelsesfrihed til hesten under opvarmningen. 

 

Bestilling: Kontakt info@kristensenvaultingsupply.com. Husk at opgive varenummer og eventuelt størrelse. Husk også at angive, om din gjord har Quick-fix-system eller ring-system.