Voltigeringsgjorde

Her på siden kan du læse mere om vores nyest udviklede voltigeringsgjord, Kristensens Elitegjord, der er skabt til at opfylde din hests behov.

Se vejledning til de til- og fravalg, du skal foretage, når du vil investere i en ny voltigegjord, nederst på siden. 

Ønsker du at bestille din nye voltigeringsgjord, så kontakt os på info@kristensenvaultingsupply.com. Husk at oplyse os om, hvilke valg, du har foretaget dig i de forskellige kategorier (se nederst på siden). Er du i tvivl, står vi altid til rådighed til at vejlede og guide dig til det rigtige valg. Send gerne billeder af din hest til os, så vi kan producere en gjord, der passer perfekt til dens bygning og behov. 

Se handelsbetingelser under "Kontakt os". 

 

Kristensens Elitegjord

Det optimale valg for både voltigør og hest på alle niveauer. 

Den nyest udviklede model, som vi anbefaler til alle, der ønsker at prioritere hesten behov højt. Gjorden er udviklet til at tage størst mulig hensyn til hestens bygning og at have den bedst mulige pasform. Derudover har gjorden formstøbte stålbomme, hvilket betyder, at gjorden er formet efter hestens ryg og rygrad, men uden at være hård på punktet imellem håndtagene. Det hårde punkt mellem håndtagene på andre voltigegjorde er ofte grund til blå mærker og ømhed hos voltigørerne i eksempelvis svingøvelser. 

Gjorden er udviklet til at tage hensyn til både den høje og den lave voltigør uden at gå på kompromis med belastningen på hesten.

Med denne ny-udviklede gjord kan du tilgodese alle, da den sikrer optimal tilpasning og bevægelsesfrihed på hesten – en mulighed, som andre gjorde ikke tilbyder.

Pris (læder): 1.715,- € / 12.800,- DKK 

Pris (lak): 1.820,- € / 13.580,- DKK   

Varenummer: 26004 (LD-håndtag) / 26002 (LV-håndtag)

Træhestgjord

Voltigeringsgjord til træhest. Fåes med håndtag efter ønske. Fastspændingssystem medfølger. 

Pris: 662,- € / 4.950,- DKK

Varenummer: 2812 (LD-håndtag) / 2811 (LV-håndtag)

Har du husket et gjordbetræk?

Pas godt på dine nye voltigeringsgjord med et gjordbetræk. Opbevar gjorden i gjord-betrækket mellem træningerne og benyt det under transport til stævner, så gjorden ikke bliver slidt og ridset. Betrækket fås i sort.  

Varenummer: 3300

Pris: 39,50,- € / 295,- DKK

Vejledning til valg af gjord

Efter du har besluttet dig for at investere i en ny voltigeringsgjord, skal du tage stilling til en række forskellige valgmuligheder. Alle valgmuligheder er inkluderet i prisen på gjorden, men indspændinger og undergjord skal tilkøbes separat.

De valg, du skal tage stilling til, er følgende:

 

1. Hvilket håndtag skal gjorden have? Du kan vælge mellem LV-håndtagene eller LD-håndtagene. 

 

2. Tilpasning af puderne. Gjorden skal passe til hesten, og dette afhænger i høj grad af pudernes tilpasning. Håndtagene skal altid være vandret, når gjorden ligger på hesten, og dette tilpasses ved hjælp af puderne. Vi anbefaler, at man får velcropuder, da disse kan tilpasses hvis man får ny hest eller skal have ændret gjorden. Derudover er alle vores voltigeringsgjorde produceret med fjederstålsbomme. Fjerderstålsbommen kan ændres alt efter hestens form. Vi vejleder gerne ud fra din hests form; send os et billede af din hest fra siden og forfra, og vi hjælper dig med at få lavet din gjord, så den ligger optimalt. Tilpasning af både puder (og tilvalg af velcro-puder) og fjederstålsbomme er inkluderet i prisen på din gjord.

 

3. Undergjord. Ønsker du en powergjord eller en original undergjord? Selve undergjorden tilkøbes separat (se under fanen ”Undergjorde” ovenfor), men du skal tage stilling til, om gjorden skal have powergjords-opsætning eller opsætning til en original undergjord uden powergjord-systemet.

 

4. Indspændingssystem. Du skal tage stilling til, om du ønsker at bruge Quick-fix-system, hvor man kører indspændingen op og ned ved at trække ud i spændet, eller om du ønsker det originale system med ringe, hvor man flytter indspændingen fra ring til ring. Indspændingerne skal tilkøbes separat (se fanen ”Indspændinger” ovenfor).

 

5. Farve og materiale. Du skal også tage stilling til, om din gjord skal være i lak eller læder. Lak giver en flot, shiny overflade, men kan ikke repareres, hvis det bliver slidt. Vælger man en læder-overflade får man ikke samme skinnende effekt, men til gengæld kan læderet pudses og poleres op. Derudover skal du tage stilling til, hvilken farve din gjord skal have. Lakgjorde findes kun i sort. Lædergjorden findes i sort, hvid eller brun.

 

For bestilling, kontakt os venligst på info@kristensenvaultingsupply.com.