Undergjorde

Kristensen Vaulting Supply anbefaler den nyest udviklede Powergjord som undergjord.  Powergjorden gør det lettere at spænde gjorden tilstrækkeligt, og gør også, at gjorden spændes mere hensigtsmæssigt på hesten. 

Undergjorden findes både i læder og neopren, og findes som formsyede (hvor undergjorden er bredere på midten) og ikke-formsyede (hvor undergjorden er smal hele vejen). Vi anbefaler de formsyede undergjorde, da de fordeler belastningen på hestens mave. De formsyede undergjorde har desuden også en ring i midten, som kan benyttes til chamboner under opvarmning og lignende. 

 
Se handelsbetingelser under "Kontakt os". 

Powergjord i læder (formsyet)

Formsyet og med ring i midten. De bagerste stropper på undergjorden er længere, hvilket sikrer, at gjorden ikke glider frem, da alle heste er tykkere ved den bagerste strop end ved den forreste strop. Vi anbefaler denne undergjord. 

Pris: 180,- € / 1.340,- DKK

Størrelse: Standardstørrelsen er 55 cm., men vi kan justere fra mellem 35 til 60 cm. Kontakt os for yderligere vejledning. 

Varenummer: 25051

 

 

Powergjord i læder  (ikke formsyet)

Pris: 160,- € / 1.195,- DKK

Størrelse: Standardstørrelsen er 55 cm., men vi kan justere fra mellem 35 til 60 cm. Kontakt os for yderligere vejledning. 

Varenummer: 25041

 

Powergjord i neopren

Ikke formsyet

Pris: 140,- € / 1.045,- DKK

Størrelse: Størrelse: Standardstørrelsen er 55 cm., men vi kan justere fra mellem 35 til 60 cm. Kontakt os for yderligere vejledning. 

Varenummer: 25061

 

Bestilling: Kontakt info@kristensenvaultingsupply.com. Husk at opgive varenummer og eventuelt størrelse.